Alborada – 31. i 32. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 31. i 32. epizoda

By  | 


Alborada – 31. i 32. epizoda
31. epizoda

Isabel kaže Marini da ju je Diego izbacio iz dvorca. Ipolita se vraća u Kristobalovu kuću, a Adalhisa, Asunsion i Katalina su presrećne što je vide. Adalhisa joj otkriva da je Rafael u dvorcu, jer ga je Huana tamo skoro na silu odvela. Ipolita odlazi u dvorac, a Karmela je neutešna zbog Martinove smrti. Rodrigo govori Antoniju da je video ženu sličnu Ipoliti, ali Antonio to u neverici odbacuje. Ljuta Ipolita naziva Luisa kukavicom i optužuje ga da joj je uništio život.
32. epizoda
Gaska kaže Diegu da je oterao Andresa nakon što je pobesneo kada je čuo da je Diego silovao Marinu. Diego čestita Esperansi trudnoću (dete je njegovo) i kaže joj da se nada da će roditi dečaka. Ipolita kaže Katalini da je otkrila da je Agustin de Korsa bio njen otac, kao i Esperansin. Luis kaže Kristobalu da će otići u Panamu i ponuditi Antoniju novac u zamenu za Ipolitinu slobodu. Ipolita, s druge strane, ne želi da čuje za Luisa, ali ne može da ga spreči da vidi sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *