Alborada – 49. i 50. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 49. i 50. epizoda

By  | 


Alborada – 49. i 50. epizoda
49. epizoda

Perla moli Luisa da joj oprosti za ono što je uradila Ipoliti, ali Luis joj odvrati da joj on ne oprašta i da je slobodna da zadrži kuću. Ipolita traži od Adalhise da joj kaže sve što zna o njoj i pita je da li je istina da je upoznala Luisa u Panami i da se zaljubila u njega. Adalhisa joj kaže da ne zna ništa o tome. Esperansa se žali Luisu da ne može da živi pod istim krovom sa Ipolitom jer to predstavlja poniženje za nju. Luis odgovara da je ona još više ponizila njega i da ne želi da uznemirava Ipolitu.
50. epizoda
Ipolita govori Isabel i Huani da ne želi da živi na njihov trošak, ali takođe ne želi da živi sa Antoniom u hotelu. Huana joj nudi da bude dadilja Luisovom sinu koji će uskoro doći u palatu. Lekar predlaže da se Kristobalu dovede sveštenik, jer se plaši da će uskoro umreti. Katalina je neutešna, a Ipolita je moli da ima vere u Boga. Kada se osvesti, Kristobal zaprosi Katalinu i oni se venčaju. Diego kaže Rodrigu da Esperansa nosi njegovo dete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *