Alborada - 7. i 8. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 7. i 8. epizoda

By  | 

Alborada – 7. i 8. epizoda
7. epizoda

Časna sestra saznaje da je Ipolita Asunsionina vanbračna ćerka i odlučuje da protera Katalinu iz samostana. Luis dobija pismo od Huane u kome je očigledno da mrzi Ipolitu. On otkriva Felipeu svoje sumnje da je Diego pokušao da ga ubije. Ipolita smatra da Diego nije muškarac za nju i da on mora da nađe mlađu devojku. Luis potraži Ipolitu u majčinoj kući, ali ju je Fransisko zaključao u sobu. Adalhisa je iznenađena kada čuje Luisa koji kaže da zna da je Ipolita ostavila svog muža u Panami i da ima dete.
8. epizoda
Luis veli Adalhisi da mora da zna šta je Ipolitin problem kako bi mogao da joj pomogne. Ipolita mu govori da je pobegla iz Paname jer ju je muž tukao i varao, a došla je u Meksiko da sazna ko joj je otac. Diego naređuje Gaski da prenese Fransisku da želi da pomogne Ipoliti. Huana ucenjuje Agustina pretnjom da će otkriti da je on Ipolitin otac, ali on uzvrati rekavši da će on otkriti da Luis nije njen sin, već pravi grof od Gevare.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *