Alborada - 7. i 8. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 7. i 8. epizoda

By  | 

Alborada – 7. i 8. epizoda
7: Časna sestra saznaje da je Ipolita Asunsionina vanbračna ćerka i odlučuje da protera Katalinu iz samostana. Luis dobija pismo od Huane u kome je očigledno da mrzi Ipolitu. Luis kaže Felipeu da sumnja da je Diego pokušao da ga ubije. Ipolita smatra da Diego nije muškarac za nju i da on mora da nađe mlađu devojku. Luis potraži Ipolitu u majčinoj kući, ali ju je Francisko zaključao u sobu. Adalhisa je iznenađena kada čuje kako Luis kaže da zna da je Ipolita ostavila svog muža u Panami i da ima dete.
8: Luis kaže Adalhisi da mora da zna šta je Ipolitin problem kako bi mogao da joj pomogne. Ipolita govori Luisu da je pobegla iz Paname jer ju je muž tukao i varao, a došla je u Meksiko da sazna ko joj je otac. Diego naređuje Gaski da kaže Francisku da želi da pomogne Ipoliti. Huana ucenjuje Agustina pretnjom da će otkriti da je on Ipolitin otac, ali on uzvraća rekavši da će on otkriti da Luis nije njen sin, već pravi grof od Guevare.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site