Alborada – 57. i 58. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 57. i 58. epizoda

By  | 

Alborada – 57. i 58. epizoda
57. epizoda

Ramon otkriva da je Diego naručio Luisovo ubistvo. Pomahnitala Esperansa je spalila kosu svećom. Mirta joj priskače u pomoć i primećuje kapi krvi na njenoj haljini – Esperansa je pobacila. Babica pregleda Esperansu i obaveštava Huanu o gubitku deteta. Ipolita i Perla se sretnu na ulici i skoro se potuku. Diego i Huana potpisuju poslednji dokument kojim se palata prenosi na Isabelino ime.
58. epizoda
Esperansa je neutešna kada joj Kristobal saopšti da je izgubila dete. Ispoveda se fra Dionisiju, koji joj kaže da nije dovoljno pokajati se, već mora priznati i celu istinu da bi ispravila grešku. Huana želi da pronađe Ipolitu kako bi je ubedila da se preseli kod Luisa. Luis otkriva Antoniju da ima zvanični dokument kojim je Diegu zabranjeno da sklapa bilo kakve poslove bez njegove dozvole. Adalhisa kaže Ipoliti da je Rafael dozvao tatu, zbog čega Ipolita reši da porazgovara sa Luisom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *