Alborada – 41. i 42. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 41. i 42. epizoda

By  | 

Alborada – 41. i 42. epizoda
41. epizoda

Perla traži pomoć od Kristobala jer nema novca, a plaši se da se vrati kući jer joj prete ljudi koje je angažovala da siluju Ipolitu, a ona im još nije platila za to. Sa Rafaelom u naručju, Gaska govori Huani da je policija pokušala da otme Rafaela. Antonio i AdalHisa vode Ipolitu kod lekara. Nakon pregleda, doktor govori Antoniju da postoji mogućnost da se Ipolita nikada neće osvestiti. Prema Fransiskovim uputstvima, Asunsion pokušava da uceni Huanu, ali joj ona kaže da neće tolerisati bilo kakvu klevetu.
42. epizoda
Isabel nailazi na Adalhisu koja joj govori šta se dogodilo Ipoliti. U pratnji Rodriga, Diego odlazi do Kristobala u potrazi za Katalinom. Kada se uveri u Diegov nemoral prema Katalini i Marini, Kristobal ga izbacuje iz kuće. Diego dobaci Katalini da je Kristobal želi za svoju ljubavnicu, što ovog isprovocira. Huana se složi sa Gaskom i odlučuje da Rafaelov nestanak predstavi kao otmicu. Esperansa je besna što je Ipolita u kući, ali mora da je trpi. Iako se Ipolita osvestila, potpuno je izgubila pamćenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *