Alborada – 81. i 82. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 81. i 82. epizoda

By  | 

Alborada – 81. i 82. epizoda
81. epizoda
Moćnica otkriva Marini i Viktoriji da je sigurna da je Luis zapravo Karlosov sin, a ne Diego. Ipolita kaže Adalhisi da će sve ispričati Luisu i, ako bude potrebno, pobeći sa njim. Antonio priča Ipoliti da mu je Rodrigo poslao pismo u kojem kaže da mu je posed zaplenjen a kuća pretvorena u zatvor. Felipe i Markos kažu Luisu da misle da je on pravi sin Karlosa i Aurore, a samim tim i pravi grof od Gevare.
82. epizoda
Po povratku u Kuenkas, Luis posećuje Ipolitu, ali je pozdravlja veoma hladno. Posvećen je Rafaelu, koji mu se baca u zagrljaj. Isabel optužuje Huanu da je lažov jer u Leopoldovom grobu nema dečijih kostiju. Takođe zna da je Diego njen pravi sin, a ne Luis. Ipolita moli Karmelu da joj oprosti, Martin je poginuo zbog nje. Doktor saopštava Huani da neće još dugo živeti. Ipolita i Antonio se posvađaju, a Kristobal govori Luisu da Huana umire.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *