Alborada – 59. i 60. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 59. i 60. epizoda

By  | 

Alborada – 59. i 60. epizoda
59. epizoda

Ipolita optužuje Huanu da je organizovala Rafaelovu otmicu. Nedugo zatim, ona u suzama govori Antoniju da će se ipak useliti kod njega. Takođe mu kaže da je sigurna da Huana želi da joj oduzme Rafaela. Kristobal stavi do znanja Fransisku da mu neće dozvoliti da ugnjetava Katalinu iako joj je otac. Perla je iznenađena kada čuje da je Antonio homoseksualac pošto je spavala sa njim. Luis poludi kada čuje da se Ipolita preselila kod Antonija i da Huana preti da će joj oduzeti Rafaela ako se ne vrati u palatu.
60. epizoda
Kristobal zna da je Sara poznavala porodicu Gevara, pa se raspituje da li je Luis zaista Huanin sin ili je to ipak Diego. Antonio zamoli Diega da mu pomogne da dobije svoj i Ipolitin venčani list, kao i Rafaelov rodni list bez Luisovog imena. Antonio i Luis se posvađaju, jer je Luis posetio Ipolitu u Antoniovoj kući. Viktorija nudi Andresu da se oženi Marinom jer tako više neće morati da radi ni za koga. Uplakani Antonio priznaje Ipoliti da ga je njegov bogati stric silovao kada je bio dečak i da je zato nesiguran u svoje seksualne sklonosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *