Alborada – 77. i 78. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 77. i 78. epizoda

By  | 


Alborada – 77. i 78. epizoda
77. epizoda

Hulijan govori Alvaru da Gaska ima jake bolove i da ne može da govori. Nema milosti za Gasku na trgu u Kuenkasu, obešen je i umire. Kristobal otkriva Katalini svoje sumnje da je Huana zamenila decu i da je Luis zapravo sin gospodina Karlosa, pokojnog grofa, a Diego njen (Huanin) sin. Isabel kaže Sari da se Huana kune da nije prijavila njenu porodicu inkviziciji. Kristobal savetuje Luisa da se vrati kako ne bi ostao bez novca. Isabel otkriva Luisu da joj je Huana priznala istinu da je on Karlosov sin.
78. epizoda
Govoreći o prošlosti, Moćnica otkriva Mirti da je Diego jednom prilikom opekao nogu, a Mirta sa iznenađenjem odgovara da Luis ima ožiljak, a ne Diego. Perla sumnja da je trudna, ali se plaši da prizna Antoniju jer ne želi da ga izgubi. Ipolita govori Katalini da čeka Luisovo drugo dete. Ramon dolazi kod Diega i govori mu da je sreo ranjenog Luisa, nakon čega Diego odmah naređuje da se sazna da li je živ. Luis, Kristobal, Felipe, Markos i Isabel odlaze u Kamargo da saznaju da li je Huanin sin zaista sahranjen pored svog oca. Kada Antonio ponovo odbije da joj da razvod, Ipolita mu ljutito saopšti da očekuje Luisovo drugo dete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *