Alborada – 45. i 46. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 45. i 46. epizoda

By  | 

Alborada – 45. i 46. epizoda
45. epizoda

Pošto je najverovatnije da se Ipolita nikada neće oporaviti, Huana predlaže da joj se ne kaže ništa o njenoj prošlosti. Antonio zahteva da Ipolita zna da je udata za njega, a Luis odgovara da će ih Ipolita mrzeti kada joj se vrati sećanje ako je lažu. Huana kaže Isabel da će Esperansa imati abortus, a ako umre, Luis će moći da se oženi Ipolitom. Kristobal govori svojoj sestri o dvoboju, a ona ga moli da se povuče. Rodrigo kaže Antoniju da se u Santa Riti šuškalo da je homoseksualac i pita ga da li Ipolita zna za to. Pokrenuta je istraga o Rafaelovoj otmici.
46. epizoda
Luis govori Huani da će dokazati svoje očinstvo nad Rafaelom. Antonio poseti Ipolitu, kaže joj da je zaljubljen u nju i moli je da pođe sa njim jer se boji da će im Luis pokvariti planove. Luis i Diego se pripremaju za duel. Pucaće se iz pištolja u vrtu palate. Viktorija poseti Isabel i, ne govoreći da je Marinina majka, predlaže da Marina živi sa njom. Međutim, Marina želi da ostane sa Isabel. Huana moli Diega da ne ubije Kristobala jer ne želi skandal.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *