Alborada – 83. i 84. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 83. i 84. epizoda

By  | 

Alborada – 83. i 84. epizoda
83. epizoda
Karmela prenosi Felipeu da ga Ipolita moli da prenese Luisu da je poseti. Uplašeni Diego krivi Huanu što ga je zamenila sa Luisom i plaši se da bi zbog toga mogli imati problema. Huana ponovo laže Luisa u vezi toga, govoreći mu da je kremirala svog sina i prihvatila ga kao svog. Felipe govori Markosu da su im potrebni čvrsti dokazi da je Luis pravi grof od Gevare pre nego što prijave Diega vlastima. Slavi se venčanje Diega i Eloise, Andresa i Marine. Diegovo slavlje pokvari Luisov dolazak.
84. epizoda
Luis pobesni na Diega kada ga nazove ocem Ipolitinog kopileta. Na njegovom (Diegovom) venčanju, Ipolita i Luis se konačno sreću i ona ga uverava da nosi njegovo dete. Antonio izaziva Luisa na duel. Prve bračne noći, Diego odbija da spava sa Eloisom koju izvređa je da je debela. Luis otkriva Huani da u Valverdeu živi starac koji je spasao bivšeg grofovog sina, koji na nozi ima ožiljak sličan njegovom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *