Alborada – 53. i 54. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 53. i 54. epizoda

By  | 

Alborada – 53. i 54. epizoda
53. epizoda

Gaska stiže sa Rafaelom u palatu, a Huana mu daje novac za otkup. Ipolita govori Huani da je saznala da je bila Luisova ljubavnica i da zato želi da napusti palatu. Ubrzo tamo stiže Luis i dirnut je kada ugleda Rafaela. Ali, ubrzo se uozbilji i upita Huanu da li je ona ta koja je organizovala otmicu. Felipe i Markos odlučuju da otkriju ko stoji iza otmice i napada na Luisa, sumnjajući na Diega i Huanu. Kada vidi Rafaela, Ipolita se seti svega što iznenadi Luisa.
54. epizoda
Katalina ispriča Ipoliti šta se dogodilo u protekle dve nedelje kada je izgubila pamćenje. Ipolita zamera majci što joj nije rekla da joj je Antonio muž, a Rafael sin, koji je takođe bio i otet. Luis je moli da mu se vrati, ali Ipolita odgovara da su u braku i da će se vratiti u Panamu sa Antoniom, koji je obećao da će priznati Rafaela. Luis odgovara da nijedan homoseksualac ​​neće odgajati njegovo dete. Gaska obaveštava Huanu o Isabelinom susretu sa misterioznom damom, a Huana odmah shvata da je u pitanju Sara. Huana još tuži Ipolitu nadbiskupu izjavivši da je luda jer misli da je Rafael njen sin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *