Alborada – 19. i 20. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 19. i 20. epizoda

By  | 

Alborada – 19. i 20. epizoda
19. epizoda

Perla otkriva Martinu da joj je Ipolita rekla da je zaljubljena u njega i predlaže mu da je otme. Diegu se sviđa Marina i govori Gasku da je dovede, što se Andresu, koji je zaljubljen u nju, uopšte ne svidi. Ipolita odbija da pobegne sa Martinom i govori mu da ne voli ni njega ni Luisa, a pored toga joj je dosta njihovih svađa. Luis želi da pomogne Ipoliti tako što će priznati Rafaela, a zauzvrat neće tražiti ništa. Takođe joj priznaje da mu se sviđa, ali da želi da i ona isto oseća prema njemu. Kristobal zatiče Gaska baš u trenutku kada je krenuo da kidnapuje malog Rafaela. 
20. epizoda
Luis govori Ipoliti da je tražio od Kristobala, tačnije zamolio ga da odvede Rafaela i Adalhisu u njegovu kuću, ali joj to nije rekao jer se plašio njene reakcije. Govori joj da može biti mirna i izjavljuje joj ljubav. Diego priznaje Huani da je pokušao da otme Ipolitinog sina kako bi ucenio Luisa da zauvek nestane, jer se plaši da će se otkriti da je Luis zapravo grof od Gevare. Kristobal navodi da je Luis ubio stražara u samoodbrani jer je ovaj pucao na Perlu i Ipolitu. Modesta upozorava Huanu da je Rafael možda jedini naslednik grofa od Gevare s obzirom da Diego ima samo ćerke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *