Alborada – 87. i 88. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 87. i 88. epizoda

By  | 


Alborada – 87. i 88. epizoda
87:
Diego pokušava da podmiti kapetana Parda da ubije Luisa, ali mu ovaj kaže da Luis nije lak plen i zato odbija njegovu ponudu. Besni Diego odlazi i usput saznaje da Ipolita čeka Luisovo drugo dete. Luis otkriva Ipoliti da ga je Huana zamenila za Diega i da je on pravi grof od Gevare. Luis stiže u Kuenkas sa starcem koji ga je spasao iz požara. Ipolita je uhapšena od strane Inkvizicije pod optužbom za preljubu.
88: Shvativši da je Luis Ramonova žrtva, Hihinio mu odvlači pažnju i Luis lako savladava svog napadača. Diego priznaje Huani da je prijavio Ipolitu inkviziciji jer se usudila da kaže da on nije pravi grof od Gevare. Sa druge strane, Isabel obećava Ipoliti da će učiniti sve da se što pre oslobodi, samo mora da negira da je Rafael njen sin i da umesto toga kaže da očekuje Antonijevo dete. Kada čuje da je Diego tužio Ipolitu, Antonio ga napada. Ali, Diego se odbrani i smrtno rani Antonija. Luis naređuje Diegu da odustane od optužbe, a Antonio na samrti traži Perlu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *