Alborada – 85. i 86. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 85. i 86. epizoda

By  | 

Alborada – 85. i 86. epizoda
85. epizoda

Kristobal i Felipe odlaze do Antonija i saopšte mu da je Luis spreman da odustane od duela ako mu dozvoli da viđa Rafaela. Huana tera Diega da se izvini ženi, mora da spava sa njom kako bi dobio naslednika. Luis saopšti Huani da ide u Valverde u potragu za čovekom koji mu je spasao život. Markos je iznenađen kada čuje da je Perla trudna. Isabel veli Luisu da moraju da urade nešto povodom toga što Diego nije pravi grof, ali on ne želi da povredi Huanu, koja je na samrti. Isabel insistira da Huana otkrije Luisu pravu istinu.
86. epizoda
Uplakana Huana se jada Modesti da ne može da prizna istinu jer bi to osudilo Diega, a ona je zapravo jedina kriva za sve. Srećni Kristobal podeli sa Luisom, Markosom i Felipeom radosne vesti da je Katalina trudna. Ipolita saznaje da Perla očekuje bebu čiji je otac Antonio, zbunjena je što on odbija da joj da razvod. Diego i Luis se svađaju i Diego slučajno povredi Modestu. Ipolita ubeđuje Antonija da Luis ima pravo na Rafaela koliko i on na Perlino dete. Antonio se vadi da je to drugačije i ne želi da priča o tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site