Alija 4 i 5 epizoda - Turske-Serije.Net

Alija / Aaliya

Alija 4 i 5 epizoda

By  | 

Alija 4 i 5 epizoda

4 Epizoda

Zein izlazi iz autobusa i odlazi za Alijom.Sreće se sa njom i staje pred njom.Asija misli u sebi da je to Zeshan.Zein joj govori da želi odgovor da ili ne( on misli da li želi da uzme novac od njegovog oca ili ne).Alija misli da je pita da li se zeli udati za njega ili ne i govori mu da ce odgovore pronaći na zidovima (nalaze se u nekoj palati odakle počinje neka ljubavna priča).Zein joj govori da nema vremena da gleda po zidovima.Zein joj govori da je dosao sa pitanjem i da ide tek kad čuje odgovor.Napeta Alija kaže „da“.Alija se zavodljivo smeška i pita ga gde je krenuo sa tom torbom.Zein kaže.“Kod tebe, gde drugo?.“Svo vreme je telefon uključen i Usman je čuo Alijin odgovor.Alija odlazi.Usman govori Zainu da odnese novac Šaibi.Zain mu kaže da pripremi njegov ček.

Šabana čuje Zeinov razgovor sa majkom i shvata da Zein želi da odsedne u hotelu.On joj govori da će prtljag poslati u hotel, a on ostati kod nje, kako bi i ona, a i njegova majka bile zadovoljne.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site