Ambasadoreva kći 42. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadoreva kći 42. epizoda!

By  | 

Ambasadoreva kći 42. epizoda!

Melekino nasilno oduzimanje učiniće sve skrhanim, a posebno Sandžara.Sandžar počinje svim snagama da se bori da vrati svoju kćer i dobije starateljstvo. Međutim, najvažnija stvar koja će odrediti konačnu odluku biće izveštaj socijalnih službi.

Kada čuje šta se desilo, podležući svojim osećanjima, Mavi će se u jednom dahu naći pored Sandžara. Sandžar nikako ne može sebi da oprosti,ali zahvaljujući istini koju je saznao, suočava se sa Mavi. Iako se Mavi zbog proteklih dešavanja bori sa duhovima prošlosti, zbog Sandžarevog trenutnog rata, stajaće čvrsto uz njega. Njihove boli će ih zbližiti više nego ikad.

Guven pokušava zamazati oči Melek. Kako bi se Melek mogla vratiti, te usred griže savesti, stanovnici konaka se užurbano dovode u red.Iako prolazi kroz razna iskušenja, Melek ipak pokušava da se održi na nogama zbog svog oca. U isto vreme dok je Sandžar prinuđen da se drži podalje od Guvena, da ne bi u potpunosti izgubio kćerku, Melek, zahvaljući nekom totalno neočekivanom, upada u avanturu punu iznenađenja. Ovog puta će svi biti šokirani razvojem dogadjaja.

Sve epizode serije Ambasadoreva kći

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno