Ambasadorova kći 21. epizoda!

Ambasadorova kći- Sefirin Kizi

Ambasadorova kći 21. epizoda!

By  | 

Ambasadorova kći 21. epizoda!

Nare ne može da podnese da se stogodišnje prijateljstvo između porodica Efeoula i Išiklija završi zbog nje, pa se usprotivljuje kartama koje je raspodelio Gediz i kao kćerka kockara, odlučuje da sama podeli svoje karte. Gedizu, koji je odlučio da vrati nazad sve akcije, podeljene sa Sandžarem, pa čak i konak, ovo predstavlja kamen spoticanja.

Menekše je svesna da će iz konaka biti izbačena kada se sazna za njen pobačaj, pa pokušava da to sakrije od Sandžara i stanovnika konaka.

Elvan saznaje od Nare da je Jahja nevin, te odlazi da se izvini Jahji, koji boravi u Narinoj kući. Ali u isto vreme, Jahja ima i gošću – Dudu!

Sandžar, kako bi dobio starateljstvo nad Melek, uspostavlja igru koju će igrati u postupku za starateljstvo. Kahraman pak, sa tajnim informacijama dobijenim iz konaka, pokušava da otkrije da li su Sandžar i Jahja zaista neprijatelji.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site