Anamika 65.epizoda - Jeet pokuša da pobegne iz Anamikine kuće! - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 65.epizoda – Jeet pokuša da pobegne iz Anamikine kuće!

By  | 

page
Jeet pokuša da pobegne iz Anamikine kuće!
Prevod čitateljka Sinderella.Hvala.D

Umorna Rano stiže u Mandir i moli Mata Rani da spasi Jeeta. Očajnički plače (Rano).
Potom, upali diju i radi aarti dok Jeet ulazi u misterioznu sobu. Pošto nije u mogućnosti da dobro vidi zbog dima, Jeet se sudari sa Anandovim telom koje pliva. Soba je puna mrtvih plutajućih tela i Jeet je veoma uplašen/zabrinut.

Rano veže konac oko drveta i kaže da će to ukloniti tek kad se Jeet vrati.
Jeet pogleda konac koji je vezan na Anadovoj nozi, kao i na ostalim telima kojih ima 16. Jeet se priseti kad mu je Anamika rekla da se udala 16 puta. On čuje Anamiku koja ga poziva i odmah se vraća u svojoj sobi. Pošto je znojav, Anamika ga upita zbog čega je znojav, a Jeet odgovara da je zbog vežbanja. Anamika mu daje gutljaj kafe. Kad Anamika ode Jeet ispljune kafu i odluči da mora da pobegne odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Policija je u Jeetovoj kući rekavši da nisu bili u mogućnosti da pronađu Jeeta, ali imaju njihovu punu podršku. Pratap želi da vidi Rano ali njegova žena pravi neke glupe izgovore. Pratap postaje sumnjičiv i direktno upita Bebe o Rano koja isto nije u mogućnosti da odgovori. Pratap se naljuti. Bebe mu priznaje da je Rano otišla u Mandir. Pratap zbunjeno viče na njih što su pustili Rano samu na tako opasnom mestu. On poziva Rano telefonom koja mu kaže da se molila za Jeeta. Pratap je upita zašto rizikuje toliko a Rano odgovara da će uraditi bilo šta za Jeeta.

Jeet je veoma zabrinut pitajući se o tome ko je Anamika. Priseća se kako je ona uvek delovala misteriozno. Jeet shvata da Anamika nije normalna. Pokušava da pobegne iz kuće te tiho silazi dole veoma uplašen. Uspeva da stigne do glavne kapije i očajnički pokušava da je otvori, a Anamikina senka je u blizini. Jeet pokušava da prati senku kad dođe Anamika i upita ga šta nije u redu. Jeet povredi ruku dok Anamika dolazi da mu isisa krv.

Nema najave.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site