Badtameez Dil - 62. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 62. epizoda!

By  | 

Suman kaže Meher da uzme blagoslove starijih. Meher je posluša. Abeer joj signalizira da izgleda prelijepo. Taiji predloži da započnu ceremoniju. Pozove Suman i pita šta su donijele kao miraz. Suman ode sa njom. Abeer, Nisar, Meher i Saša se slikaju. Taiji gleda u miraz i pita gdje su zlatni novčići. Suman govori da to nisu uspjele donijeti. Taiji veli da im hvala Bogu nije tražila auto ili nešto drugo, i to bi zamijenile nečim jeftinim. Smije se. Pitim gleda u nakit i govori da je jednostavan i jeftin. Suman je jako neprijatno, izvini se. Taiji govori da je dovela th jer je shvatila tamo da postoji problem sa mirazom. Suman govori da je bilo malo vremena, za vjenčanje će sve urediti. Taiji joj govori da se ne osjeća loše, samo brine za status. Ima novu listu. I neka ne govori Meher i Abeeru, ne bi trebali miješati djecu u te stvari i na vjenčanju će sve biti otvoreno pred svima, tako da zna. Suman veli da će se pobrinuti za sve. Taiji veli da zna, ima samo jednu kćerku i sigurno je organizovala sve za njeno vjenčanje. Nada se da je nije uvrijedila.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *