Kenan ucenjuje Asima da ubije Efsun pred Ardinim očima

Bahar / O Hayat Benim

Bahar – 131. epizoda – prvi dio – Kenan ucenjuje Asima da ubije Efsun pred Ardinim očima!

By  | 

 Kenan ucenjuje Asima da ubije Efsun pred Ardinim očima
Prevod: Admin. 😀

Evsun se vraća u vilu sa torbom u ruci izuzetno srećna.Huliji smeta njeno prisustvo I pita Ardu da se ne ženi ponovo sa njom.Arda joj kaže da je za to kasno I da je njihovo venčanje sutra.Evsun predlaže da sa Bahar,Atesom I Nuran proslave njen povratak na pikniku, što naravno I učine. Ganimet obaveštava Zejneb da je prodala sve svoje kuće I pokazuje joj torbu sa novcem. Kaže da se njoj ( Zejneb ) svašta izdešavalo I da više to ne može da podnese.Govori da joj je jedna kuća otišla na Evsuin dug, a sa ostalim novcem da počnu nov život.Sultan se složi da je I njoj svega dosta I da treba da odu.Zejneb se protivi tome. Asim se nalazi sa Kenanom I pita ga koga želi da on za njega ubije.Kenan mu kaže da želi da ubije Evsun, najdražu osobu svog sina Arde.Kenan mu kaže da će na taj način poštedeti živote ostalih.Kenan mu kaže da će Evsun ubiti pred Ardinim očima, tako da mu Arda nikada ne oprosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kenan kaže da ce pokušavajući da spasi Ardu izgubiti njegovu ljubav zauvek.Kenan ga ucenjuje životom njegove kćerke. Zejneb saznaje da će se Evsun I Arda venčati I razmišlja da to ne sme da dozvoli, pa poziva Orkuna I nalazi se sa njim.Zejneb se zatim vraća kući I govori Ganimet I Sultan, koje se pakuju, da je razmislila I da je jedini način da zaboravi Ardu da ode. Evsun je sa Ardom u krevetu.Oseća da joj se jedu tikve.Priseća se da su joj se jele kada je bila trudna.Figen pita Bahar da ide sa Nuran da uzmu poklon za Evsun.Bahar se složi.Figen uspaničena odvodi Nuran.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *