Doruk pokušava da pobegne, ali pada niz stepenice!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 78 epizoda drugi deo, Doruk pokušava da pobegne, ali pada niz stepenice!

By  | 

pageDoruk pokušava da pobegne, ali pada niz stepenice!

Аrda ispituje Huliju ko je Kenan i zbog čega stalno dolazi, na šta Hulija izbegava da odgovori.Arda je otvoreno pita da li joj je on ljubavnik i dobija šamar.Hulija mu kaže da se dozove pamaeti, a kasnije će da razgovaraju o razvodu sa Efsun.

Ateš se priseća zajedničkih trenutaka sa Dorukom.Evsun i Bahar pokazuju Dorukovu sliku prolaznicima kako bi neko prepoznao dečaka i dao im neku informaciju.Ateš i Arzu im se pridružuju.Ismail dolazi i obaveštava ga da imaju novu dojavu da je Doruk možda u napuštenim fabrikama.

Sultan se preračunava za životne mesečne troškove.Hulija joj dolazi na vrata.Hulija joj govori da će se Evsun i Arda što pre razversti i da advokati čekaju dokumenta.Sultan joj kaže da Efsun neće potpisati taj dokument dokle ona ne dobije garanciju za njen lagodan život.Sultan joj govori da Efsun prilikom razvoda ima pravo na nasledstvo…Stanovnici kvarta isteruju Huliju iz istog.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site