Venčanje Ateša i Bahar!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 89 epizoda četvrti deo,Venčanje Ateša i Bahar!

By  | 

pageVenčanje Ateša i Bahar!

Ateš pita Bahar da li hoće da se uda za njega sada, ovde?Bahar srećna govori da hoće.Svi aplaudiraju.Džemal pravi ljubomorne scene što je Zejnep u Antaliji odsedala u istom hotelu u koji je bio i Arda.

Ateš obaveštava Bahar da je venčanica čeka u kući.Evsun i Fulija pomažu Bahar da se spremi.Ilijas izvodi Bahar. Mehmet dolazi i objašnjava Bahar da je sve pogrešno shvatila u vezi sa Džemre.Bahar mu oprašta.Ilijas i Mehmet zajedno predaju Bahar Atešu.
Ceremonija venčanja je u toku. Nakon što Ateš i Bahar izgovore sudbonosno da, Mehmet poziva sve goste u vilu na proslavu.

Muge se izvinjava Džemalu i govori mu da ne treba da bude tužan zbog Zejnep jer je on divan.Ljubi ga u obraz. Zejnep ih vidi.Besna je, vredja Džemala i pljuje ga u lice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kenan baca novac u Ateša i Bahar, govori da im je novac sad potreban, vredja ih indirektno.Bahar ga poliva šampanjcem u lice. Slede je i Evsun, Arda i Ateš.Kenan je besan.Merjem ga pita zar oni ne znaju ko je zapravo on.Kenan kaže da ne znaju da je on uBio i Baharine i Atešove roditelje.Džemre ga čuje.

Bahar i Ateš odlaze iz vile, nakon što Bahar baci bidejmajer koji pada baš ispred Muge.Muge uzima bidejmajer i gleda u Džemala.Kenan zove Ejupa i kaže mu da su Bahar i Ateš krenuli na put i da ih ubije oboje.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site