Bela od 48. do 50. epizode!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela od 48. do 50. epizode!

By  | 

Bela od 48. do 50. ep.!
48. epizoda
Muškarci ipak preovladavaju i izvlače se iz situacije u koju su se našli.Sirin oprašta svom muškarcu.U mahali se priprema otvaranje sajma „Evo ovo je Adana“.Sajam donosi nove ideje, ali i doprinos….

49. epizoda
Žene smišljaju nov plan, da svaka svom mužu postavi zamku, na šta oni i nasednu.Bela nalazi bebu u njihovom dvorišti i pita se ko je ostavio nemoćnu bebu.Ukućani unose bebu u kuću.Afet želi da Bela ostane trudna zbog bebe koja je doneta u njihovo dvorište i spremna je da učini sve.

50 epizoda

Ukućani odvode bebu u bolnicu.Beba je u inkubatoru i stanje joj se polako stabilizuje.Održava se takmičenje, koje privuče dosta smeha, jer svi koji nastupaju propadaju kroz binu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!