Bela 2. epizoda! Bela se bori za Širin!

Bela-Nova nevesta-Yeni Gelin

Bela 2. epizoda! Bela se bori za Širin!

By  | 

Bela 2. epizoda! Bela se bori za Širin!
Brak između Bele i Hazara rasplamsa neprijateljstvo između dva klana. Obećanje koje je klan Bozok dao klanu Duran je opozvano. Bela i Hazar se osećaju loše zbog toga I žele da sami isprave situaciju,medjutim situacija između ova dva klana je već odmakla kontroli.

Kalender i Kagan su sklopili dogovor sa Baran agom i njihovi životi više nemogu biti isti. Dogovor je takav da će ljubav Bele i Hazara uticati na osobu najbliskiju Hazaru. Širin će od sada biti zarobljenik nesrećnog života.

Hazar i Bela će uraditi sve da bi sprečili da se to dogodi. Ipak, zbog nesporazuma, umesto da to spreči, on to podržii Širin će tako gubi jedinu osobu koja je mogla da joj pomogne, te je jedino preostaje da prihvati svoju sudbinu.Iako Hazar podržava situaciju, Bela nije ubeđena da je to ispravno. Ona nastavlja da se bori za Širin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site