Beskrajna ljubav 11. epizoda!

Beskrajna ljubav-Crna ljubav-Kara Sevda

Beskrajna ljubav 11. epizoda!

By  | 

Beskrajna ljubav 11. epizoda!

Kemal pita Nihan da li su njih dvoje bili u toj kući večeras. Nihan ne progovara nista i gleda u njega. Tarika pita Emira da li mu sme verovati, da li ga je ikad izdao. Tarik je bez reci i sa strahom gleda u Emira. Kemal govori Nihan da neće dozvoliti da Emir kvari njihova sećanja na tu kuću.

Otac pita kćerku da li je Kemalovi zaista zele. Kemal kaze da ne zeli da bilo ko dolazi u kucu osim njih dvoje. Nihan se sprema da krene. Kemal je zaustavlja. Kemal govori Nihan zar mu ne veruje i ne sme mu reći istinu. Kemalu brat javlja da je nesto saznao u vezi ubistva. Sema zove Zejneb, u tom trenutku Zejneb sreće Salih i pita je zasto joj se toliko zuri. Kemal zove Nihan, govori joj da je ostalo jos malo da se sazna istina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *