Beyhadh – 3. epizoda - Arjun se zbog Saanjh potuče sa modelom, Maya ga otpusti!

Beyhadh

Beyhadh – 3. epizoda – Arjun se zbog Saanjh potuče sa modelom, Maya ga otpusti!

By  | 

Beyhadh – 3. epizoda – Arjun se zbog Saanjh potuče sa modelom, Maya ga otpusti!

Preveo: Sebastijan 😀

Noć je, Arjun i Saanjh su sami na terasi, igraju neku igru, ona baca sitno voće a on mora ustima da uhvati i proguta. On se buni, neće više da igra jer mu baca namerno u oči. Saanjh umire od smeha, ali napomene da je on isto njoj uradio poslednji put, samo uzvraća. Arjun ustane i malo se udalji, počne na prste da broji od jedan prema pet jer unapred zna da će ga Saanjh pozvati nazad. Saanjh mu se obrati, nema potrebe da broji do pet, daće mu da on baca prema njoj. Njega neko nazove iz firme i informiše da ujutru u osam sati mora biti u kancelariji. Obrati se Saanjh, on nema brige nikakve u životu, sem te Maye! Naredila je dolazak u osam sati još, pa ko ustaje u to doba, pobogu??

Prikazuju nam Mayinu majku, Jhanvi, kako kuca na vrata Mayine sobe i moli je da otvori vrata. Maya se sakrila iza fotelje, izbezumljena je i sva se trese sama u zamračenoj sobi. Majka joj se obrati, zna kroz šta prolazi, ali “on” je njen otac… Maya stavi ruke na uši i nastavi da se trese sva preplašena…

Sledećeg jutra, Saanjh je nazvala Arjunovog brata, Ayaana, brblja da ne zna kako Arjun može da bude toliko nemaran, u osam sati mora da je u kancelariji, ali on i dalje spava kao top! Ayaan sav pospan stavi telefon na Arjunovo uvo koji isto spava u krevetu, ali skoči iz sna čim Saanjh na telefonu spomene Mayu. Brzo ustane i užurbano zamoli pospanog Ayaana da mu ispegla jednu košulju. Vandana, Arjunova maćeha a Ayaanova majka, donese ispeglanu košulju za Arjuna. On veli da nije planirao da je danas obuče. Ali, kada ona krene da odnese košulju, Arjun se ponovo oglasi, neka je ostavi, struja ne bi trebala da se troši bez veze 🙂 Vandana izađe iz sobe, a Ayaan zeza Arjuna, pita da li da mu ispegla košulju možda? Arjun se oblači, gunđa da je ovaj nevaspitan, pokazaće on njemu xD (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site