Demetra se preseli kod Patrokla, Minas želi zaprositi Linu

Brusko-Mprousko

Brusko – 742. epizoda – Demetra se preseli kod Patrokla, Minas želi zaprositi Linu!

By  | 

742:

Demetra se preseli kod Patrokla na Krit i on je uzbuđen što konačno žive zajedno, kao normalan par. Nektarije i Aleksandra su uznemireni zbog hrane, jer sada moraju da brinu o 4 djece. Ahil i Melina pokušavaju da im pomognu, ali nova situacija je jako teška i Nektarije prebacuje odgovornost Mateu. Danae dolazi u Mateo kuću u namjeri da otkkrije Patroklovu umješanost u otmicu male Love. Bazilika i Nikolas stižu na Kipar dok Minas traži Dafninu pomoć da bi zaprosio Linu.

Haridimos uplašen ostavlja Konstatinu kada joj kaže da zna njenu prošlost i priprijeti da pogleda i prošlost Gethsemanea. Mateo porodica i Dijamantis su ljuti kada saznaju o Patroklovoj i Demetrinoj vezi, dok njih dvoje otvorenu cirkulišu zajedno i stvari postaju opasnije.
Picture source: www.ethnos.gr

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *