Brusko - 758. i 759. epizoda - Demetra napušta Patrokla

Brusko-Mprousko

Brusko – 758. i 759. epizoda – Demetra napušta Patrokla!

By  | 

Brusko – 758. i 759. epizoda – Demetra napušta Patrokla

758: Stela rađa djevojčicu, ali ona mora da ostane u inkubatoru dok ne dobije potrebnu težinu. Stelini roditelji se sele na Krit i neočekivani događaj postaje riskantan uzrok za otkrivanje svih laži koje su izrekli Stela i Mateo u vezi njihove veze. Sifisova ideja da se Stefaniji svidi Paola funkcioniše. Danae je mrtv. A policajac Archontakis radi sve kako bi Patrokla priveo zakonu. Dijamantis saznaje Renatine laži.
759: Neočekivano prisustvo Stelinih roditelja u Hanji uzrokuje da se Mateo cijelu noć krije, dok je Ahil zbunjen. Dijamantis je ljut zbog Renatine izdaje i odlučan da povrati novac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Demetra traži svoj novac od Patrokla kako bi dala Nektariju. Pod pritiskom, on priznaje da je iskoristio novac za zelenašenje što nju još više naljuti i napušta ga. Rađanje bebe ima veliki uticaj na Anastaziju, što plaši Matea koji je zna pravo rješenje za situaciju.
Picture source: alterinfo.gr

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *