Crna ruza od 208 do 213 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 208 do 213 epizode

By  | 

Crna ruza od 208 do 213 epizode
208 i 209 epizoda

Kendal se vratio u konak i čeka Kenanov sledeći potez. Žene u konaku jako su zabrinute, ne znaju šta će Kendal učiniti ako sazna za Ozlem i Kasima. Ozlem se vratila u konak, a napetost raste. Mislila je da se izvukla, ali Kendal je saznao šta se dogodilo i opet joj preti smrću.

210 i 211 epizoda

Kendal se vratio u konak i čeka Kenanov sledeći potez. Žene u konaku jako su zabrinute, ne znaju šta će Kendal učiniti ako sazna za Ozlem i Kasima. Ozlem se vratila u konak, a napetost raste.

212 i 213 epizoda

Baran je nenajavljeno otišao u Istanbul kako bi rešio problem oko kafića. Ebru je otišla za njim i tamo je doživela nešto vrlo šokantno. Saznala je da njen prvi sin nije umro. Nastavlja slediti tragove i daje se u potragu za njim. Međutim, susrest će se s brojnim problemima pa će od Kenana tražiti da joj pomogne. Uz njegovu pomoć brzo uspeva dobiti dozvolu da otvori grob svog sina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *