Crna ruza od 152 do 155 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 152 do 155 epizode

By  | 

Crna ruza od 152 do 155 epizode
152 Epizoda
Odlučan u nameri da joj kaže istinu, Firat odlazi kod Ebru. Međutim, Kadrije je doživela srčani napad, što je u prvom trenutku poremetilo njegov plan, ali nesvestan onoga što će mu se dogoditi, Firat je odlučio ići do kraja. Narin je shvatila da njen brat neće odustati, pa za nju počinje prava noćna mora. Spremna je učiniti sve u svojoj moći kako bi ga sprečila.

153 Epizoda

Melek je pronađena, a situacija u konaku opet je ista kao i pre. Međutim, Kendal smatra da je Melekinom otmicom okaljana njegova čast, zbog čega sve žene u konaku, a najviše majka Kadrije, burno reaguju.

154 Epizoda

Ajše je otišla iz konaka, ali Baran ju je dovukao u dvorište konaka. Nije ni svestan posledica svoga čina. Ada pokušava ostaviti Serdara. Ne razmišlja o posledicama pa se upleće u veliku spletku. Maja sebe smatra odgovornom za sve, a njena patnja svakoga dana je sve veća.

155 Epizoda

Kendal ne odustaje od namere da zbog malog Mehdija ruke umrlja krvlju… Iako smatra da je svoj plan priveo kraju i da pri tome nije ostavio nikakav trag, sudbina mu sprema iznenađenje. Ebru i Baran na Firatov poziv dolaze u radionicu. Međutim, tamo ih je dočekalo nešto zbog čega su oboje ostali u šoku. Novonastala situacija još više je povezala Barana i Ebru, a Narin i Kendal počinju paničiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site