Crna ruža od 214 do 219 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 214 do 219 epizode

By  | 

Crna ruža od 214 do 219 epizode
214 i 215 epizoda

Kendalov i Kenanov sukob se nastavlja. U trenutku kad Kendal pomisli da je pobedio Kenana i uspeo mu uzeti sve dokaze, Kenan pronalazi Muratovo pismo. Murat Kendala opet drži u šaci. Oguz i Narin odlučili su provesti jednu noć zajedno u sećanje na ljubav koji nisu mogli doživeti. Maštali su o tome kako će zasnovati porodicu. Prvi put nakon puno vremena sudbina im se osmehnula. Majka Kadrije dopustila im je da se venčaju.

216 i 217 epizoda

Kendal je saznao za Ozleminu vezu s Kasimom te se u zatvoru suočava sa njim. Ozlem je ponovo u životnoj opasnosti, a Kendal je za Kasima smislio nešto drugačije. Ebru je videla da je grob njenog sina prazan pa je odlučna u nameri da istragu sprovede do kraja. Tokom istrage sazna nešto neočekivano; Kendal je uzeo njenog sina. Ebru više ništa ne može zaustaviti. Došao je trenutak da se ona i Kendal obračunaju.

218 i 219 epizoda

Kenan se nastavlja poigravati Kendalom. Kendal se želi obračunati s njim pa nenajavljeno dolazi u njegov konak. Uprkos svemu Kenan polako i odlučno kroči ka svom cilju te Kendala satera u ćošak. Ebru se hrabro suprotstavlja Kendalu. Uskoro će saznati najveću laž u svom životu. Kendal Ebru želi poslati majci Kadrije, ali u poslednjem trenutku sazna nešto novo u vezi s Ebru te je ponovno želi ubiti. Ebru je kratko ostala u bolnici. Čim se pribrala, otišla je pravo u konak. Ono što će uslediti Narin i Ebru ne mogu izbeći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *