Crna ruža od 53 do 56 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 53 do 56 epizode

By  | 

Crna ruža od 53 do 56 epizode
53 Epizoda
Snimke koje Ozlem drži u ruci poput tempirane bombe značiće prekretnicu u njenoj sudbini. Dok Prisega koja je Ozlem povratila iz mrtvih postaje opasna ne samo više za Kendala nego i za sve stanovnike konaka, najnajivniji među njima odigraće u tome najznačajniju ulogu.

54 Epizoda
Dok Kendal-aga čini sve kako bi se dokopao informacija koje mu ugrožavaju život, ne primjećuje da pruža ruku Sibelinu krvniku, te Sibel koju najviše brani i štiti.

55 Epizoda
Dok se Narinine i Ebruine beskonačne prepirke nastavljaju uz Muratov prazan grob, obe se žene moraju suočiti i s tim što im deca ne prihvataju tu smrt. Iako se majka Kadrije pred svojom decom pravi snažna poput tvrđave, uz tračeve koji prodiru čak i u tu tvrđavu, rastu i svađe unutar porodice. Ti će se događaji ovoga puta najviše odraziti na Firatu.

56 Epizoda
U konaku se više ne znaju ciljevi i poslovi su zamršeni. Ada odlazi u Ebruinu sobu kako bi razgovarala sa njom, ali zateče je u nesvesti i proživljava najstrašnije trenutke svoga života. Za vreme bespomoćnog čekanja u bolnici, i Baran dolazi kako bi bio uz svoje sestre i brata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *