Crna ruža od 94 do 97 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruža od 94 do 97 epizode

By  | 

Crna ruža od 94 do 97 epizode
94 Epizoda
Bliskost između Kasima i Ozlem ljuti Kendala. Ozlem će skupo platiti za to. Kasim se nastoji nositi sa zapovednikom Oguzom, te odluči uzeti Ozlemin CD. Odlazi u konak po njega, ali nije ni svestan u kakvu se opasnost doveo. Kendala je nazvala nepoznata osoba i rekla mu nešto što će ga izbaciti iz takta.

95 Epizoda
Kendal počinje sumnjati da je Murat stvarno živ. Situacija za njega postaje sve teža i sateran je u ćošak. Ebru želi saznati jesu li njene sumnje u to da je Murat živ utemeljene, pa kaže gđi Kadrije da sumnja u to da je Kendal ubio Murata. Gđa Kadrije više ne može podneti pritisak vlastite savesti.

96 Epizoda
Murat u delo uspešno sprovodi svoj plan da se osveti Kendalu. Mogućnost da je Murat i dalje živ progoni Kendala poput noćne more. Asim dolazi Kendalu i postavlja mu pitanja kojih se Kendal najviše boji. Kendal ne zna šta da učini pa odlazi kod Ozlem i traži objašnjenje od nje.

97 Epizoda
Ozlem je videla da Kasimov plan funkcioniše pa se počne drukčije ponašati prema njemu. Ebru se susreće sa neočekivanim iznenađenjem. Oguz nastavlja svoju istragu o Muratovoj smrti te se susreće sa neočekivanim rezultatima. Melek je odlučila slediti svoje snove te se u vezi s tim oslonila na Ebru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *