Dete 7. epizoda! Hasan sazna da mu je Asije majka!

Dete-Çocuk

Dete 7. epizoda! Hasan sazna da mu je Asije majka!

By  | 

Dete 7. epizoda! Hasan sazna da mu je Asije majka!
Hasan je saznao da Asije daje donacije sirotištu. Ima mnogo sumnja da je Asije majka koja ga ja napustila. Da bi dobio odgovor na ta pitanja odlazi kod Asije. Asije ne poriče da je ona dala donaciju, ali to nema veze da Hasanom.Hasan istražuje Asije i saznaje da žena ima oca koji se zove Ramazan.

Ali Kemalov svet se srušio. Ne samo da je saznao je da mu Efe nije biološki sin već i da je on sin brata za koga nije znao, a i da je taj brat Hasan. U lažima koje je njegova majka godinama govorila i njegova žena je imala učešća jer je ćutala. U tim lažima i tajnama je imao samo Murata, ali je i njega izgubio zbog lažnih optužbi.

Akča je spremna da kaže Hasanu istinu vezanu za Efea. Iako veruje da će se Hasan promeniti, Ali Kemalovo ponašanje je razlog zbog koga mu ne govori tu tajnu. Ispred nje je Ali Kemal koga ne poznaje. Asijini sinovi koji se bore zbog njenih tajni doživeće nešto što će sve preokrenuti. Muratu, koji je spreman da prihvati Hasana kao brata u inat Ali Kemalu, sprema se početak kraja. Murat, koji ide Hasanu, će biti umešan u ubistvo. Hasan, saznaje da mu je Asije majka, a Ali Kemal i Murat braća.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *