Dete 8. epizoda! Hasana privodi policija!

Dete-Çocuk

Dete 8. epizoda! Hasana privodi policija!

By  | 

Dete 8. epizoda! Hasana privodi policija!
Hasan , tokom obračuna sa majkom, saznaje da se njegov otac zvao Ali i da je umro pre nego što se Hasan rodio.Hasan je ponovo uništen.Hasan shvata da je sin čoveka koji nije više živ i žene koja ga nije želela. Akče želi da kaže Hasanu za Efea, a Ali Kemal je zamoli da mu da malo vremena.Ali Kemal kaže da mu je Hasan brat, te pre nego što istina izadje na videlo oni moraju naučiti kako da budu braća.Ali Kemal želi da dobije na vremenu kako ne bi izgubio Efea.Hasan prihvata poziv za večeru od Ali Kemala.Hasan je uzbudjen zbog večere sa braćom, a ona se završava neugodnim iznenadjenjem.Asije želi da zaštiti sina Murata zbog ubistva koje je počinio, ali njen drugi sin Hasan je nepravedno optužen i završava u zatvoru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *