Dete 1. epizoda!

Dete-Çocuk

Dete 1. epizoda!

By  | 

Dete 1. epizoda!
Porodica Karasu skriva tajnu od svih, koju jedino zna gospođa Asije, koja ima glavnu reč u porodici. Dete koje su stavili u krilo neveste Šule je sin njenog vanbračnog sina Hasana, za koga niko ne zna.

Šule je rodila sina, a Efe koga je pet godina gledala kao svog, postao joj je višak u očima. Ali Kemal koji ne zna da dete nije njegovo, reaguje na ravnodušnost svoje supruge prema Efeu. Šule namerava da se reši Efea. Ali Kemal pravi pogrešan korak.

Prava Efeova majka, Akča, ulazi u detetov život. Za Asije alarmi su počeli da zvone. Postalo je samo pitanje vremena kada će Hasan, koji ne zna da je njegov sin živ, doći u vilu koju Akča vidi kao Asijevu tvrđavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *