Dete 4. i 5.epizoda!

Dete-Çocuk

Dete 4. i 5.epizoda!

By  | 

Dete 4. i 5.epizoda!
4 epizoda
Šule govori da je bilo sve kako je mama Asije želela.Šule govori da više neće biti ista i da neće dozvoliti više da Asije bilo kome zadaje bol.Ali Kemala muči gde je nestala Akče.On govori Muratu o Akčinom nestanku.Šule govori Asiji da više ne može biti majka Efeu, te je pita da je razume.Asije traži od nje da ako ne može biti majka, onda da bar bude čovek.Ali Kemal i Murat dolaze i zatiču ih kako se raspravljaju.Šule pred njima govori da žena koja je Akše predala Hasanu, njoj govori o ljudskosti.Ali Kemal i Murat su zatečeni time.Šule nastavlja da i ona treba da se pobrine o svojoj deci, jer Ali Kemal i Murat ne znaju da im je Hasan polubrat i da je baš taj Hasan, Efeov otac.Oni ne znaju da je Akče Efeova majka…

5 epizoda

Ali Kemal se Akče izvinjava u majčino ime. Akče mu govori da je on dobar čovek.Šule govori Akče da zna šta planira.Govori joj da misli da će biti sa tatom ako čuva Efea, ali to neće moći.Hasan pita Akče zbog koga ga napušta, te joj kaže da ne odustaje od nje nakon svega što je zbog nje prošao.Za to vreme Šule laže Ali Kemala da su Akče i Hasan zaljubljeni jedno u drugo.Hasan govori Ali Kemalu da Efe nije njegov sin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *