Devojka iza stakla 2. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Devojka iza stakla - Camdaki Kiz

Devojka iza stakla 2. epizoda!

By  | 

Devojka iza stakla 2. epizoda!

Nalan i Sedat jednostavnom ceremonijom obeležavaju svoju veridbu kojoj su prisustvovale i porodice. Napetost Feride se još više povećava na Nalinom putu do braka. Feride dolazi neočekivani posetilac iz prošlosti ( Sevda ) , a sećanje na nju će značiti za Feride da Nalan držati dalje od Sedata dok se ona ne uda… Velika tajna koju su Adil i Feride čuvali do tog dana ponovo se pojavila u njihovim životima poput mračne sene.

Sa druge strane, Sedat nastavlja da se vidja sa Džanom, a shvatamo iz epizode da on ljubav i strast doživljava samo kada dolaze na bolan način.

Nalan trenutno živi život kao u bajci.Sedat poziva Nalin u šetnju kao svoju verenicu. Feride na to jedva pristaje na nagovor svog supruga. Feride koja je napeta, stavlja steznik Feride i vezuje joj ga duplom vrbcom.Sedat vodi Nalan u svoju tajnu kuću koju skriva od svih. Nalan, koja je svo vreme na telefonu sa majkom ( što naravno Sedat ne primeti 9 oseća jaku bol u stomaku, jer je steznik mnogo pritiska.Oseća se loše i odlazi do toaleta. Feride joj kaže da odmah dodje kući.Nalan u bunilu izlazi iz wc-a i sasvim slučajno ulazi u Sedatovu crvenu tajnu sobu. Ona vidi Sedata i onesvesti se. Da li je ovo kraj Naline ljubavi?

Sve epizode Devojka iza stakla

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno