Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!

By  | 

Dadu se igra sa unukom.Part dolazi.Dadu ga pitA D li mu treba dozvola da se igra sa unukom.Part kaže da on ima najviše pravo na to.Dadu mu kaže da želi da ga oženi, želi da ga ujedini sa Teni zbog sreće deteta.Part kaže da je u njegovom srcu Shorvori, čak i kad bi prstao na brak to ne bi bilo ispravno prema Teni.On veruje da je i Teni to shvatila.On pita Dadua da li bi bilo ispravno da Tenini snovi se uvek ruše zbog Shorvori.Dadu se složi, iako prizna da mu je teško ubediti sebe u to.On odlazi.Part razmišlja da laže celu porodicu i da čak ne želi ni Teninu senku nad svojim detetom.

Gledaćete:Teni se izvinjava Mohini što ne može više da jede, ali je potpuno sita.Ona razmišlja kako joj je sudbina loša jer mora da ostavi porodicu koja je toliko voli zbog Partove sreće.Indu shvata da Teni nešto krije.
Ukoliko želite da ostavite komentar kliknite ovde

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site