Dil Se Dil Tak 288. ep.,Part i Shorvori brane Teni od žena!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 288. ep.,Part i Shorvori brane Teni od žena!

By  | 

 Teni se moli u kućnom hramu.Dolaze žene sa sloganima.Teni kaže da joj nije potrebnan niko da brani njena prava.Žene je prepoznaju kao drugu Partovu ženu i napadaju je.Porodica dolazi i pokuša da je odbrani.Mohini trči da pozove Parta.Part i Shorvori su zabrinuti.Mohini dolazi i kaže da su neke žene napale Teni.Dame krive Teni što je ženi oduzela muža i žele da joj lice oboje crnom bojom.Part i Shorvori dolaze da je spasu.Dama hvata Parta za ruku i krivi ga što je požudan za drugom ženom.

Part raširi ruku, ali ga dama uhvati za ruku i upozori da kontroliše svoju ruku i jezik, inače će podneti prijavu protiv maltretiranja.Dadu odlazi da pozove policiju.Dama traži crnu boju da bi joj stavila Teni na lice.Part kaže da joj se ne približava, ali ona ne sluša.Dokle žene žele da oboje Teni sa crnom bojom, Shorvori uzima mač i sprečava ih sa krvavim očima.Svi su u šoku.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site