Dil Se Dil Tak 299. ep.,Teni izgubi deo pamćenja!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 299. ep.,Teni izgubi deo pamćenja!

By  | 

Kući, Indu je zabrinuta što uvek u njihovoj kući dolaze nevolje.Mohini je zabrinuta što se to dogodilo baš kad je Teni želela da ode i kaže da je Teni prepreka u Shorvorinom i Partovom odnosu.Dadu je ljut na Mohini, te ona odlazi u kuhinju.Ba kaže da ono što je Mohini rekla je gorka istina.

Teni se budi u noći u bolničkom krevetu i šokirana je.Prisutna sestra spava na stolici u blizini.Teni oprezno izlazi i odlazi kod Čunktana.Ona ga pita zašto je doveo u skupu bolnicu, možda će im dati veliki račun koji neće moći da plate.Ona ne dozvoli Čuktanu da priča i predloži da pobegnu iz bolnice.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site