Dil Se Dil Tak 83. epizoda, 1. deo, ( 24.05.2017.),Aman odvodi Teni na abortus!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 83. epizoda, 1. deo, ( 24.05.2017.),Aman odvodi Teni na abortus!

By  | 

Dil Se Dil Tak 83. epizoda, 1. deo, ( 24.05.2017.),Aman odvodi Teni na abortus!

Mohini kaže da zna da je Sejal pogrešila I da se zbog toga kaje, pita Dadua da joj oprosti.Dadu kaže da je ljut I na sebe.Doda da kada deca prave greške i njihovi stariji su za to odgovorni.Dadu kaže da ne može da oprosti sebi i pita kako onda da oprosti Sejal.

Teni kaže Parthu da nakon što je videla Shorvori i njegovu porodicu shvatila je šta je porodica.Kaže mu da ona ne voli Amana, ali ako on nastavi da je ovako voli, zavoleće i ona njega.Teni mu kaže da ona ne iskorišćava Amana, potrebna joj je samo ljubav i poverenje. Doda da ne želi ponovo da pleše po barovima.Teni plače.Parth je grli i kaže joj da je naučio nešto od nje.On joj govori da je donela ispravnu odluku i da će je on podržati.Ona će se udati za Amana.

Teni mu traži čokoladni biskvit koji je doneo.Ona jede i smeje se.Aman se seća šta se desilo u bolnici .On je u potpunom šoku.Aman razmišlja da ne sme istinu nikome da kaže i da mora da prekrije Parthovu i Teninu grešku.Dadu pita Amana šta je želeo da mu kaže.Aman kaže da nije želeo ništa i odlazi.Parth dolazi i sreće Amana.Zahvaljuje se bogu što ga je našao i kaže da je krenuo kod njega.Izvinjava mu se što je vikao na njega.Aman mu kaže da nije znao da je tako slab i da tako lako gubi kontrolu.Aman odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site