Dil Se Dil Tak 83. epizoda, 1. deo, ( 24.05.2017.),Aman odvodi Teni na abortus!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 83. epizoda, 1. deo, ( 24.05.2017.),Aman odvodi Teni na abortus!

By  | 

Teni piše perom, ali ono ne radi.Ona ga baca i ono pada na Amana.Ona mu se izvinjava zbog mrlja.Aman kaže da to nije trajno.Ljudi prave greške koje se nikada ne mogu otkloniti.Teni kaže da je ostavio samu u bolnici.Aman kaže da je došao da se izvine zbog toga.Teni kaže da je želela da je on vrati kući, a on je otišao i sada se ovako izvinjava.Aman kaže da je tu i poklon.Aman kaže da postoje neke kuće u Americi i kad ga ona toliko voli, on želi da izabere koja će biti njihov dom.Teni ga pita da li će živeti u nekoj takvoj kući.Aman kaže da to nije ništa u odnosu na ono što ona njemu daje.

Teni razmišlja kako je on već počeo da traži kuću i da treba da mu kaže istinu.Teni se ponovo plaši da ako mu kaže odbiće da je oženi.Teni ga pita koja je najskuplja.Aman kaže da su cene iste.Teni kaže da su sve tako lepe…Aman je pita da li da kupi sve tri?Teni je iznenadjena.Aman joj kaže da treba da podju i plate.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Teni kaže da ne treba da idu noću.Aman kaže da je video i ljude koji su najmračnije radnje radili i u dnevnom svetlu.Teni ga pita o čemu govori?Aman kaže da ne govori ni o čemu konkretno.Pita je da krenu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site