Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (121. ep.) 17.07.2017. – Deda Suđan i deda Puro se mire!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (121. ep.) 17.07.2017. – Deda Suđan i deda Puro se mire!

By  | 

Suđan deda i Puro (Purošotam) deda su jedan ispred drugoga.

Svi se igraju i sedaju na muzičke stolice. Karan hvata Neninu maramu i ona se onda postidi. Muzika staje i svi sedaju. Nena kaže Karanu da su svi srećni i da je sada sve u redu. Šorvori ih vidi i nasmeši se: ,,Oni se puno vole.” Megna primi poruku i obavesti Nenu o istom. Kaže joj da treba da se otkrije istina o Sandiji i pita je da pođe sa njom.
Aman pita Parta o svom novom parfemu.
Teni pravi slatkiš u kuhinji, i srce, a ni mozak joj nisu pod kontrolom. Ona pojede ‘čili’ i uzima vode. Aman i Part gledaju. Finale muzičkih stolica je. Obojica deda učestvuju. Purošotam deda sruši stolicu namerno, tako da Suđan deda ne sedne na nju. Suđan deda pobesni na njega: ,,Evo! Pokazao si opet svoje pravo lice! Nisi se promenio nimalo! Ista stvar se dogodila pre 56 godina – prevara.” Šorvori se umeša: ,,Molim vas, stanite. Objasnite mi prvo. Šta se dešava?” Puro deda kaže da nije spreman ništa da sluša. Suđan deda krene da im govori šta se desilo u prošlosti: ,,Mislio sam da moj prijatelj razume moja osećanja i kada sam dobio posao, on je došao i informisao me. Na jednoj strani je bilo naše prijateljstvo, a na drugoj moja voljena Gudija.” Šorvori se iznenadi i pita ko je Gudija. Svi gledaju znatiželjno. Teni servira slatkiš Partu i Amanu. Ona pita Parta da proba i kaže joj kakav je. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *