Divlja mačka – 18. i 19. epizoda

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – 18. i 19. epizoda

By  | 

Prevod: čitateljka Ana. Hvala!

Epizoda 18.

Esmeralda nema novac kako bi kupila lekove i mleko za svoje dete i ne zna gde i kako da ga nađe. Lorenza zabranjuje Pablu da ide da traži Esmeraldu ali on želi da razjasni stvari ili bar da sazna zbog čega ga je slagala. Majka ga ucenjuje da se zakune da neće da je traži. Esmeralda razmišlja da se uda za Italijana, zbog svoje dece. Lorenza planira da odredi datum Monikinog i Pablovog venčanja. Pablo dolazi u Meksiko i pita služavku da li je Esmeralda možda dolazila nakon što je on otišao. Ona mu odgovara da jeste, jednom. Esmeralda traži Italijana kako bi mu rekla da pristaje da bude njegova. On joj priznaje da je voli i ljubi je. Damian ide da traži Esmeraldu, ali je ne pronalazi. Jaroća mu govori da niko od njih ne može da joj da ono što joj treba, tako da je sama otišla da to obezbedi.

Epizoda 19.

Damian spašava Mačku od Italijana. Pablo dolazi u Meksiko. Mariano priznaje Pablu da su njegovi roditelji poništili njegov brak sa Esmeraldom. Damian prima Esmeraldu u svoju kuću nakon što je gospođa Rita ponovo izbaci. Osim toga, uverava je da će joj pomoći sa novcem i sa svim što je potrebno njenim bebama. Pablo pita Vero da li je Esmeralda nekada dolazila njegovoj kući dok on nije bio tu, ona mu odgovara da jeste. Virdžinija se vraća kući i savetuje Pabla da potraži Esmeraldu. Gospođa Riti nije drago što je Mačka otišla iz kuće i pita Italijana da li želi da joj se osveti što ga je odbila. Tihi skuplja dokaze protiv Agustina. On uverava Lorenzu da ne želi da Mariano sazna da je uzeo sve od Fernanda de la Santa Cruz. Tihi želi da upozna Esmeraldu. Esmeralda je završila osnovnu školu. Italijan se predstavlja Pablu, koji dolazi da traži Mačku, kao njen muž.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site