Divlja mačka – od 56. do 60. epizode

Divlja macka / La gata

Divlja mačka – od 56. do 60. epizode

By  | 

Divlja mačka – od 56. do 60. epizode
56:
Nakon što je Inesina banda i Garabato uđu da pokradu kuću porodice Negrete Martinez, Mačka je odlučila da vrati Lorenzi njen nakit; međutim, Pablova mama veruje da je Esmeralda kriva za sve. Takođe, Garabato ispituje Ines gde su stvari koje su ukrali, ali Rita mu je rekla da je nakit vraćen svom vlasniku.

57: Čini se da Ines počinje da proglašava rat Esmeraldi, pošto je uverila Garabata da je jedini krivac za svu njihovu nesreću Mačka. Pored toga, Tihova osveta prema porodici Martinez Negrete nema granice.

58: Gizela nastavlja da traži način da povredi Mačku i sad je spremna da joj otme Pabla, ima plan u kom joj je glavni saveznik Marijano. Takođe, Pablo najavi svojim roditeljima da će se ove srede venčati sa Esmeraldom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

59: Stigao je najvažniji dan za Mačku, pošto će ujediniti svoj život sa Pablom, ali pre nego što se to desi, budući Esmeraldin muž traži nešto od Tihog, situacija koja ga ostavlja bez reči. Takođe, pre veridbe, Marijano poželi sve najbolje Esmeraldi.

60: Monikine intrige želeći da ostane sa Pablom nema granice jer se protivi venčanju Mačke i Lorenzinog sina. Takođe, Gizela prizna Pablu da je njegov brat Marijano zaljubljen u Esmeraldu.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site