Divlji - 10. epizoda! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Divlji – 10. epizoda!

By  | 

Jaman je uznemiren informacijama koje je dobio od svog oca.

Alaz takođe voli Ruju. Ako Jaman želi da ovo neprijateljstvo prestane, mora se odreći svoje ljubavi prema Ruji.

Dok Ruja drži Jamanove ruke nesvjesna što se događa, Alaz svojom ljubavnom boli prati Asi.

Noć dvoje mladih završava tako sto se Jaman pojavljuje pred njima. Čagla govori da je trudna s Ruzgarom. Ovo je jedinstvena prilika za Ruzgara

 Ozeniće Čaglu i osvetiti se porodici Sojsalan. Neslihan je saznala da se njezin otac umiješao između nje i Guvena. Esref je taj koji je promijenio sudbinu ove velike Ijubavi.

Kad se Neslihan s tom činjenicom vrati u bolnicu, čekaju je jos gore vijesti. Edžeino stanje se pogoršalo i ne preostaje nikakva druga mogućnost za preživljavanje njezine kćerke osim transplantacije srca.

Esref je slomljen rezultatom obdukcije. Rezultat nije bio onakav kakvog je očekivao. No Feride je sigurna da je Šebnem upletena u to, a ta sumnja odvodi je na novi put.

Dok Šebnem bježi, u posljednji trenutak je zaustavlja policija. Dok misli da je uhvaćena i da je došla do kraja puta, čeka ju iznenađenje. Ruja ne može razumjeti zašto se Jaman prema njoj ponaša hladno i drži se podalje od nje. Dok ovu situaciju pripisuje Edžeinoj bolesti, shvata da to zapravo nije tako.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Čagla bježi od kuće kako bi se vidjela sa Ruzgarom. Shvativši to, Ruja slijedi Čaglu. Obavještava Jamana u posljednji trenutak. 

Što god učinili, ona ce se udati za Ruzgara i roditi to dijete. Kao sto je obećao, Guven ce operisati Umuta i otići.

Odlazi na operaciju nesvjestan Serhanovog plana.  Čagla je pobjegla od kuce u majčinoj vjenčanici i susrela se s Ruzgarom.
Ali stvari nisu isle kako je mislila da ce ici. Ruzgar je primora i izvrši abortus. Jaman i Alaz jure da je spase, ali kasno je.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *