Divlji - 29. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 29. epizoda!

By  | 

Elif prilazi Yamanu, sa kojim se nakon mnogo godina ponovno susrela, i njegovom bliskom okruženju sa policijskim refleksom, a prije svega ne vjeruje Ruyi. Ovo uzdrma ravnotežu svih prijateljstava.

Dobijene nove informacije pokazaće je li Elif u pravu ili nije. Elif u ruci drži toliki ključ da sa svojim policijskim identitetom ulazi u svijet koji će jednima biti spas, a nekima noćna mora.

Neslihan, kojoj Ozge prijeti da će se potpuno odvojiti od Guvena, prisiljena je udati se za Serhana. Neslihan mora štititi Guvena i držati Serhana pod kontrolom. Čvor je riješen zahvaljujući nekome o kome nitko ne razmišlja, ali Serhan je već pronašao igralište koje će ga ponovno staviti u središte zbivanja.

Yaman pomaže Tolgi koji se mora osloboditi mračnog nasljeđa svog oca Zafera. Svi mladi u lokalu zajedno organizuju zabavu za djecu.

Nakon što su jedno drugom izjavili ljubav suočeni sa smrću, Asi i Alaz su svjesni koju su dimenziju propustili u svom odnosu. Ali tokom događaja, Ruya saznaje informacije koje cijeli njezin svijet okreću naglavačke. Sada mora donijeti odluku u vezi male Melek i svoje majke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *