Divlji - 23. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 23. epizoda!

By  | 

Yaman Ali koji je saznao da njegov otac Guven ima još jednog sina, imao je loš početak sa bratom Denizom, koji je upravo stigao iz inostranstva. 

U tim trenucima, objava testamenta njegovog djeda Ešrefa Soysalana neizbježno vraća Yamana u svijet iz kojeg je pobjegao. Mjere opreza koje je njegov djed poduzeo prije smrti, stavile su sudbinu njegovog brata i sestara u Yamanove ruke.

Serhan je ljutito izvadio kandže. Igre koje igra kako bi pridobila decu na svoju stranu tjeraju Neslihan u ćošak. Ako se želi razvesti, mora pronaći način da se pomiri sa Serhanom.
Ešrefov testament sadrži detalje koji izravno utiču na brak Ozge i Guvena. Baš kada je iskazao svoja prava osjećanja Neslihan, Guvena čekaju druge obaveze.
Dok se u kući Soysalan spremaju oluje oko nasljeđa, Alaz pušta devojku koju je upoznao u klubu u kuću samo kako bi isprovocirao Asi. 

Kada Asi od Tolge sazna da Alaz nije spavao sa tom djevojkom, pojuri ka njemu, ali zatiče nju kako se skida pred Alazom i slomljenog srca odlazi. Alaz je takođe skrhan. 

Neslihan dogovori razvod sa Serhanom, ali saznaje da je Ozge trudna. Guven je šokiran ovom viješću. Yaman nastoji pomiriti se sa svojim bratom i sestrama, a povjerenje u polubrata Deniza koštaće ga njegovog odnosa sa Ruyom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Deniz manipuliše i Ruyom i Yamanom kako bi postigao svoj cilj.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *