Divlji - 30. epizoda!

Turske Serije

Divlji – 30. epizoda!

By  | 

Neslihan i Guven prihvataju svoju dvadesetogodišnju ljubav nakon svih prepreka na koje nailaze. ‍

Dok Serhan sretno iščekuje trenutak kada će igra koju im je priredio eksplodirati, Guven i Neslihan su uhvaćeni u uvjerenju da će ljubav pobijediti sve prepreke. No čini se da ta ljubav Yamana i Alaza, koji su tek prihvatili svoje bratstvo, vraća u stare dane. ‍
 Kada saznaju za planirani brak između njih dvoje, Alaz, Čagla i Ece se protive ovoj Neslihaninoj odluci, dok Yaman podržava ljubav svojih roditelja.

Alaz i Asi dolaze na večeru sa njegovim prijateljima i klasne razlike izazivaju Asin bijes koja im se suprostavi. Alaz joj pruži podršku i njih dvoje odlaze zajedno. U autu se ljube.

Misteriaj ko je zapravo oteo Yamana kad je bio dijete sada je neizbježno na putu da se riješi, korak po korak. Vjerujući da je Neslihan konačno pronašla sreću, Feride informacije koje ima dijeli s policijom.

Elif traži Šebnem i Ruyu, za koju vjeruje da je njezin saučesnik. Nakon onoga što je Melek rekla, Ruya vrši pritisak na svoju majku da kaže istinu. ‍‍

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *